awoo, jawoo

2014-09-30 18:39:43/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Ja, idag så var jag rätt död när jag gick upp. Och kände direkt den förbaskande verken från igår.
FU**ING 9 kg kulor!!! Ont i armarna, ofc, och baksidan på låren. Kunde knappt gå och sitta GOD DAMMIT!
 
Så japp!
 
Och jag var väldigt trött idag, så det hjälpte inte att Frank (vår SO lärare) satte på ca en timmes lång film om andra världskriget... ;/ Jag har typ aldrig kännt att jag skulle kunna somna på en lektion, men denna gången var det inte långt ifrån! Jag tog inte in NÅGOT utav filmen. Sekunden efter att de hade sagt ngt så glömde jag bort det. T.O.R.T.Y.R.
Och så har jag fryst som i helvete hela dan! Jag hade kortärmat så det hjälpte inte. Men jag brukar inte frysa så här mycket! :S 
Och nu sitter jag hemma med myssockor, tjock hoodie och långa byxor. 
Gissa vad. Jag fryser fortfarande! 
 
Japp så jag kan inte precis säga att detta var en jättebra dag för mig. Så jag kommer inte att gå till gallberget imon med skolan, får vara hemma och värma upp mig istället! ;P
 
Sorry om detta inlägget inte var så bra. Jag hade bara inte sån stor ork att blogga idag.
 
Här får ni en video i alla fall! Ses imon
 
 
En utav mina faves på X-Factor ENJOY!
 
Haha Ses <333

Kretsmästerskap & Steal My Girl

2014-09-29 18:15:56/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Idag så var det kretsmästerskap för åk 4, 5 och 6. Vi var funktionärer och var tvugna att vara där 08.15 :/ Jag var död när jag kom upp på morgonen. För jag var uppe till 23.30 för att kolla klart på Xtra-Factor! DON´T JUDGE ME! HOW CAN YOU MISS IT!? ;) 
Japp i alla fall så kom jag på bussen som var lite försenad och väntade på att Mirre skulle komma på. Sedan bar det av till Sannarps IP! :P Vi var inte riktigt säkra på var det låg men vi hittade det tillslut. Efter att ha gått ett snabbt besök på Statoil ;)
Haha inget av detta är nog intressant för er. Men jag tänker förtsätta ändå! 
Ja, jag och Mirre var på kula vilket var helt ok! Vi hade rast mellan varje grupp. (det var fyra grupper) jag hämtade kulorna som ungarna kastade. De första två grupperna skulle stöta med 2 kg vilket var helt ok för mig att hämta. 6 kg sammanlagt. Men de två sista grupperna skulle stöta med 3 kg vilket var rätt jobbigt! Jag fick bära 9 kg tbx flera ggr och det var tvugnet att gå snabbt oxå! Jag trodde fan att armarna skulle gå av! Överdriver inte ;)
 
Sedan så hände det inte så mkt. Det hela var tvugnet att gå rätt fort för att ungarnas bussar gick tidigare än de trott. Så det blev ingen vanlig prisutdelning som alla ska sitta och kolla på, vilket var skönt för att det är så boring!
Så vi fick åka hem 12.30 vi skulle igentligen slutat runt 14 så det var najs!
 
Så det var det. 
 
Nu till den andra delen utav rubriken! One Directions nya singel skulle komma ut idag och alla som hade förbeställt albumet skulle få den. Jag gick och väntade hela dan på att den skulle kunna gå att ladda ner. Jag satt på Twitter och iTunes hela kretsmästerskapet! Men nu så har jag laddat ner den, det var kanske lite försenat. Men det kom ut på YouTube innan så jag har hört hela låten innan jag kunde ladda ner den! ;))) Jag har den på repeat nu när jag skriver ;P Jag tycker att Fireproof var bättre, men denna är ändå bra! 
 
CAN´T WAIT UNTIL THE WH
OLE ALBUM COMES OUT! <3
 
Här har ni låten! ENJOY! :P     ;)
 
 
VÄLDIGT random inlägg SOZ!
 
Haha Ses <333

SunDay FunDay!

2014-09-28 19:55:21/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Haha rubriken stämmer kanske inte in så mycket med min söndag. Jag var visseligen på kalas för mamma idag vilket var kul men annars inte så mycket. :P
Ja som sagt, jag har inte gjort så mycket idag förutom kalaset, jag har bara slappat mest idag så att jag har energi att klara av denna veckan som kommer. Imon så är 9:orna funktionärer för krestmästerskapet. Vilket kommer att bli kul. Det är bättre än att sitta inne på lektioner i alla fall! Jag och Mirre och på kula vilket jag tror kommer bli rätt najs, vi ska bara mäta och kratta så, japp! 
Vi har funktionärer förra året och då var jag på kast, jag blev väldigt varm. Men det var inte så mycket på grund av att vi var tvugna att springa och hämta bollarna. Det var att jag hade på min tjocka svarta mjukisbyxor och svarta Dr.Martens. Och vi stog ute i blakande sol hela dan! Japp!
Det tabben kommer jag inte göra fler ggr! ;) 
 
Så det var måndagen det!
På onsdag så ska jag iväg igen! Då är det gallberget som vi ska vara på och origentera...yey....! 
Jag HATAR origentering. Kanske för att jag är så dålig på det ;O Men det är sista gången som vi ska dit så jag för väl stå ut. För jag känner oxå att om jag bestämmer mig för att vara hemma så kommer jag ha dåligt samvete sedan för att jag inte åkte. Och lekarna är roliga där, allt som inte har med origentering att göra där är kul så japp! 
 
PRAY FOR ME THAT I WON´T GET LOST! :S
 
Sedan så är resten utav veckan vanlig. Vi börjar ÄNTLIGEN med basveckor efter detta förbaskande arbetsområdet! ONE DOWN, THREE MORE TO GO!
 
Så det var det, bara en liten insider på hur min vecka kommer att de ut. 
Nu snart så ska jag se på X-Factor! Arghh LOVE IT! 
 
 
Haha Ses <333

Hej...

2014-09-27 20:23:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Arrh! Jag är såå dålig på rubriker! Varför måste man ha några!? :((( 
Haha i alla fall. Idag så var jag på elgiganten och... vänta lite, måste bara starta om låten...
Ja, som jag sa så var jag på elgiganten och kollade på iPhone 6. Den var rätt mkt större än min iPhone 5 s. Tänk bara hur stor iPhone 6 Plus är tänkte jag. 
Jag gillar inte för stora mobiler, jag tycker bara att de är jobbiga att ha med sig, man får inte plats med dem i fickan, och jag är inte den som gillar att gå runt med väska. Så om jag skulle köpa en så skulle det inte vara Plus. 
Men om man inte tänker på utseendet så... vänta igen.....
Jo så tycker jag att själva fuktionerna verkade vara samma som min. Så jag tror nog att jag håller mig till den. 
Den var dock billigare än jag trott. I och med att den har just kommit ut och allt. Aja, nog med telefoner! ;)
 
Jag håller oxå på att leda ny färg att tona håret i. Det två senaste har varit brunt med rött i men jag gillar inte det längre, jag tycker att det är mest det röda som träder fram. Nu vill jag bara ha brunt. Väldigt.....Vänta.... sista gången, PROMISE!.....
Jo, jag är på jakt efter en väldigt mörk brun färg, det är lite svårt att hitta det om man vill ha toning och inte permanent. Men jag vill ha toning för att det känns som att det inte skadar håret lika mkt som permanent. Om jag har fel, rätta mig om det är skit sak samma så att jag vet! ;) Och kommentera gärna om ni har ngt tips på en bra färg. Tack!
 
Haha innan jag går så vill jag dela med mig av den låten som har avbrutit mitt skivande idag för att jag måste ta om den! ;P
 
 
Så där har ni den! ENJOY! ;)
 
Haha Ses <333

Grattis Mamma!!!

2014-09-26 16:22:27/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Grattis på födelsedagen mamma!!! Var lugn jag kommer inte att säga hur mycket du fyller. I'm not that cruel! ;P 
Hoppas att du gillar presenterna du fick och jag hoppas att du vet att jag älskar dig! 
Jag är bättre på att skriva sådana här saker än att säga dem :/. Då har du i alla fall ett skrivftilgt bevis på det!
Sorry att jag är så random idag! Jag skyller på huvudvärk. 
 
Alla som allt så vill jag bara önska dig grattis på födelsedagen och låta dig veta att jag ÄLSKAR dig! <333 
 
 
 

:D

2014-09-26 16:15:53/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Suger fortfarande på rubriker om vi inte märkt det....
Men för att komma till inlägget. Det är fredag!!!! Detta kommer att vara ett werid inlägg märker jag redan nu ;P 
 
Idag har det varit en rätt chill dag i skolan, vi hade en genomgång på NO:n om arv och utveckling men det var inte så jobbigt. Och så kollade vi på Cyberbully på engelskan vilket var chill, jag har sett det filmer över 10 ggr typ. HIHI. Och så hade vi ett elevrådsmöte idag så jag missade första timmen på slöjden. Gjorde inte så mycket dock, vi har hela 9:an på oss att göra klart uppgiften.
Vi åt kakor med vispgrädde. Weird? Gott i alla fall! Vi hade lite fokusproblem under mötet, vi har ju ingen lärare där läraren är bara med ibland, men det funkade, mötet tog bara lite längre tid. Och sedan så hade vi en timme kvar av slöjd, det är lite jobbigt på slöjden när det bara är en lärare som kan hjälpa. Speciellt när det gäller mig, för jag suger på träslöjd, men ändå valde jag det. Vad tänkte jag på när jag skrev att jag ville ha det. 
 
Ja detta var ett rätt random inlägg, sorry bout' that. Aja, förhoppningsvis så blir morgondagens inlägg bättre, troligtvis inte...
 
Haha Ses <333

Skuggning

2014-09-25 16:24:41/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Idag var jag ledig frpn skolan för att skugga på Sannarp. Jag valde att skugga där för en utav mina jobbkompisar går på det programment som jag tycker verkar lite spännade, så det var skönt att ha ngn med mig idag. Fösta gången jag skuggade. Det var väldigt pirrigt innan jag hade kommit in i skolan och in i klassrummet. 
Sedan när lektionen hade börjat så kändes allt jättebra. Kändes skumt att vi fick ha mobilerna uppe under lektionen.....
 
Det mesta som de pratade om på lektionen fattade jag såklart inte, jag ligger nu 3 år bakom! ;P Men det var faktiskt lite som jag fattade vilket jag tyckte var kul. Jag var bara med på två lektioner men det räckte för att få en bild utav skolan. Oxå gick vi till statoil på håltimmen. 
 
Så det var en rolig dag på en annan skola, känns skönt att ha fått det gjort. Jag är oxå den första i klassen som skuggat! ;P XD
 
Haha Ses <333

<333

2014-09-24 19:41:38/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Halva veckan har gått nu! Sååå fu**ing skönt! Vi är klara med arbetsområdet i skolan nu, jag är väldigt glad över det. Och så hade vi skoljoggen idag på idrotten, vi skulle springa så många varv som vi kunde på slingan under 30 minuter. Jag gick för att jag "glömde" gympakläder ;). Men jag fick ändå ihop två varv till gruppen, vi tävlar i mentorsgrupperna vilken mentorsgrupp som har fått ihop flest varv sammanlagt. 
Och så hade jag elevrådsmöte och utvecklingssamtal, de möterna var precis efter varandra, jag fick till och med gå lite innan från elevrådet för att hinna. Jag började i elevrådet denna terminen och de är så kul att få vara med att bestämma om olika saker i skolan. Vi har hand om fler saker än jag trodde! 
Det var sista utvecklingssamtalet i 9:an nu, känns weird men oxå skönt. Att ha den känslan att snart så är det slut! :D 
Sedan så har jag bara suttit hemma och överfört filer från mina gamla dator till min nya. Det är mycket jobb man lägger ner för att byta dator. I alla fall jag som har miljoner av filer på datorn. Opps? Men nu är jag klar och det känns skönt. 
Imon så är jag ledig från skolan för att jag ska skugga på Sannarp. Jag ska följa en utav mina jobb kompisar och hennes klass hela dagen. Känns kul och läskigt. De är 3 år äldre! :/ Känns oxå skönt att få slippa vanliga lektioner i 1 dag. Jag behöver igentligen inte lyssna på lektionerna imon. Kommer nog dock göra det ändå för det kommer att kännas som att jag måste. XD 
Aja, kommer bli kul imon. Berättar sedan hur det gick. 
 
Ses <333

Debatt!

2014-09-23 20:34:26/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Idag så hade vi debatt iför hela metonrsgruppen, som jag sa igår. Jag tyckte att det gick bättre än vad jag trott. Jag var väldigt nervös innan vi började, men när jag väl satt där så flöt allt på bra, jag kunde svara på alla argument som kom emot mig och Alfons. Vi hade oxå en jättebra ordförande som bytte fråga när han märkte att vi inte hade ngt mer att säga. Och till min förvånad så fick jag oxå ett bra svenska betyg på debatten :O
 
jaja, nog talat om det! Bara så skönt att det är över! LYSTRING!!! AO VALET ÄR ÖVER!!! WOOHOO!
 
Haha ses <333

New Thing!

2014-09-22 22:40:15/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Har varit så mycket i skolan och sådant nu så jag har inte rikitgt känns känt för att blogga. Vi har fått veta vilket parti vi ska argumentera genom imon och vilka 2 frågor vi ska ta upp. En av mina önskningar slog in. Att jag fick mota Tess och Ludde som är Kd och jag och Alfons är V. Men det som inte slog in var att de frågorna som vi ska prata om är just de två som Alfons har jobbat med och skrivit sammanfattningar om. Japp. Det är ju alltid något eller hur?
Men jag känner ändå mig rätt säker inför debatten, kom säger inte att jag kommer att vara bra, men jag kommer nog har gjort värre saker. PRAY WITH ME!
 
En bra sak hände idag i alla fall! Jag och pappa var och kollade på ny dator idag, för jag vill göra ngt med de pengarna jag tjärnat på mitt sommarjobb. Först var jag helt bestämd över att jag skulle ha en MacBook. Men nu har jag tänkt efter lite mer och kommit fram till att en vanilg dator med Windows är nog bättre, den är lättare att hantera oxå! ;) Så nu sitter jag och bloggar på min nya Lenovo Yoga dator! Check It Out!!! Jag har ju trots allt en iPad.
 
Japp. Det var allt för mig idag! Ses! <333

Never Give Up <3

2014-09-18 18:45:33/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Idag så fick jag en upplysning, om man kan kalla det så? IDK. 
I alla fall. Idag när vi hade origentering i skolan, som jag absolut HATAR. Japp. Vi skulle vara i skogen och testa att använda kompass. 
Jag suger på origentrering, alltid gjort. Men idag så testade jag ändå att springa själv. Jag vet skogen rätt bra så japp. Och jag fann det faktiskt inte såå svårt. Jag hittade 8 av 10 kontroller, så jag var nöjd när jag kom tbx, (jag kom dock försent till nästa lektion, inte en spring människa). Känns rätt bra med tanke på att vi ska till gallberget om 2 veckor och det är sista origenteringen vi kommer att göra i 9:an såå japp. 
 
Det jag ville säga med detta inlägget är att aldrig ge upp. Bara de svaga ger upp! ;P Om du bestämmt dig för ngt så ge aldrig upp. Oavsett om du tycker att du är dålig på det, det kommer att löna sig i slutändan. <3
 
Bye <333
 
 
Här är oxå en låt som jag gillar just nu! Tänkte lägga ut den om ni var intresserade? IDK <333

Jobb Abstinens

2014-09-17 18:14:36/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Är det konstigt att jag saknar att jobba? 
För ni som inte vet så fick jag mitt första sommarjobb denna sommaren. Och jag tyckte så mycket om människorna som jobbade där och att bara ha en gemenskap med personalen där. Att man hade några andra än de i skolan. Vi var som en liten familj. Och nu längtar jag till nästa år då jag förhoppningsvis kan få komma tbx <3 Men nu vill jag oxå ta andra jobb där jag kan träffa fler människor ;P Är jag konstig? Det är bättre än skolan i alla fall!
 
BYE! <333

Music <3

2014-09-16 22:40:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Ahh, musik. En av de bästa sakerna som jag vet. Seriöst, jag skulle inte kunna leva utan den. Jag spelar inte ngt instrument eller sådant. Jag älskar att sjunga dock, jag säger inte att det är bra, jag går på promenader men musik i öronen och sjunger. Får skumma blickar från en del människor som jag passerar, But I Love It. 
Är det ngn som skulle kunna leva utan musik? Jag klara inte att ha det tyst i ett rum, jag måste alltid ha på musik, eller tv:n Bara jag?
Och i skolan så är musiken sååå viktig för mig! Jag kan koncentrera mig bättre, och jag kan stänga ute allt ljud i klassrummet. LIFESAVER! <3 Om ni har svårt det prat och gnap, Oj nytt ord jag kom på där ;P I alla fall så är musik den lösningen jag skulle ge dig. 
 
Och jag tänkte att jag skulle dela med mig utav min tre favvo artister. ENJOY! <3
 
Number 1: One Direction!!!! <3 
 
Jag lyssnar mycket på band, gillar det mer än enskillda artister, kanske för man får fler personer att fangirla över? IDK. Men One Direction är mitt absoluta favorit band. Jag har gillar dem i typ 2 år tror jag? Och jag blir aldrig trött på dem. Jag fick se dem i action den 17/6-14 <333 Och jag dog, det var sååå bra live, till och med mamma vill se dem igen! Så med detta i bakhuvudet så borde ni kolla in dem! 
Det är 5 killar från England: Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson, Zayn Malik, Liam Payne<3
 
 
 
 
Number 2: 5 Seconds Of Summer <3
 
Också ett band, de tunerar med One Direction just nu, Det var One Direction som upptäckte dem. De låter inte som One Direction, de har ett annat sound, som är bra det oxå. Jag ska gå och se dem den 12/5-15 <3 De ställde in på att vara förband för One Direction på min konsert, Passande va? Men jag kommer i alla fall få se dem nästa år! 
De är 4 killar från Australien, Michael Clifford, Luke Hemmings, Ashton Irwin, Calum Hood.
 
 
 
Number 3: Ed Sheeran <3
 
Här har vi en ensam artist! Vet inte riktigt vad har kan säga om honom. Han har skrivit låtar till One Direction, det var så jag hittade honom. Jag skriver superbra låtar och sjunger AMAZING. Har kan riktigt få publiken med sig på konserter. Ville se honom i år, men pappa sa till att han skulle spela här när alla biljetter var slut.... Cheers Dad...
Han och oxå från England
 
 

...

2014-09-16 19:16:29/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hej! Visste inte riktigt vad jag skulle ha för rukrik :S En av många saker som är jobbigt här i livet. En annan sak är AO. Jag vet inte om ni har det på era skolor, men här så var vi det, och det är det tråkigste som finns!!! Basically så jobbar man i sin mentrosgrupp där det är blandat 7,8 och 9:or. Och så får vi som ett "Tema" Vi ska jobba med i typ fyra, fem veckor. 
Jag tror inte att lärarna inser hur mycket arbete de ger oss. Det är MYCKET! Och ingen, ingen tycker att AO är ngt bra, men ändå så plågas vi med det. 
Nu har vi Valet som vi jobbar med, det är sååå tråkigt. Och mycket arbete, plus att vi ska ha en debatt nästa vecka för mentorsgruppen (KILL ME NOW) 
 
Aja, vi får väl se om jag överlever, ville bara venta mig lite hos er <3