Best X-Mas!

2013-12-25 14:41:16/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Hoppas att ni har haft en bra jul och ledsen för den dåliga uppdateringen men haft lite fullt upp med allt innan julen!


Men jag hade i alla fall tänkt att lägga upp mina julklappar och bara säga att det är SKÖNT med jullov!!!!!


Detta är då alla mina julklappar jag fick igår!

Svarta boots med nitar, 1D This Is Us, Kalender, 1D mugg, Vita Converse, Ebay presentkort på 100:-, HM present kort på 100:-, Espresso House present kort på 10 :-, Ögonskugga, Två nagellack, 200:-, 1D bok 'Where We Are', OCH...... 1D KONSERT BILJETTER TILL NÄSTA ÅR!!!!!! OMFG!!!!


Och mina presenter från Mirre som är två Infinity armband, en rosert ring och ett Harry Styles mobilskal!❤️❤️❤️❤️❤️
Hoppas att ni oxå har haft en bra jul! Ses!❤️

Christmas makeup tutorial

2013-12-24 09:12:07/Permalink/videor/Kommentarer (0)

Sorry om den är lite weird! Kunde inte redigera den! ; (


Andra advent och julbak hos Emmiz ❤️

2013-12-08 18:40:03/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Japp, då var det andra advent! 'Two to go!' Hoppas ni har en bra advent även om snön har regnat bort och allt det där! Jag har varit på advents fika som vanligt och det var kul.

Och igår så var jag hemma hos Emma med Sosse och Mirre och bakade julmagin smed pepparkaks smak och gjorde knäck! Knäcken blev lyckad... Lite hård dock! :b Sosse var tvungen att gå tidigt så sedan var set bara jag, Emma och Mirre. Mirre satt mest och tittade på så jag och Emma fick äran att dekorera våra muffins! Sedan så kollade vi på Vamipre Diaries med våra bakverk och godissss! 

Ses❤️







Veckans Video

2013-12-08 16:12:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Hoppas att ni har haft bra andra advent! Här kommer i alla fall veckans video! 
 
Denna video som jag har valt är ganska gamal men när den kom så kollade alla på den och tyckte att den var jättebra och skum! Han som har gjort denna har ffler roliga vieos och det finns en 2:a oxå om vi gillar den! Jag tycket att 2:an är bäst men visar er denna för det var den första jag såg av honom och ja, den ger ett bra första intryck eller hur man nu ska säga..... Jag vet inte! KOlla på den i alla fall! <3
 

Friday <3

2013-12-06 19:40:11/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Fredag idag och bara 13 dagar kavr till jullov! yey ! Idag så har det varit en ganska hektisk dag i skolan. Först så hade vi Hemkunskap prov som var rätt lätt med det var typ 35 frågor sååååå. Jupp. Sedan så fick vi tillbaka vårt NO-Prov som jag blev väldigt nöjd med! Och efter lunch så hade vi engelska redovisning där jag och Mirre skulle presentera en speciell låt som vi hade jobbat med att översätta och hitta ett budskap med den. Tuva var sjuk så vi fick klara oss själva! :S Vi valde "Wrecking Ball" - Miley Cyrus. Så det var ganska kul. Och den sista lektionen var livkunskap där vi övade på teatern som vi ska framträda kanske nästa vecka. Vi övade men rekvisita för första gången. Gick helt ok!
 
Hoppas att ni gillar det nya utseendet på bloggen föresten! Var lite krångligt. Ska fixa hedern sen! <3
 
Men som sagt så är det lördag imon och så ska jag, Mirre, Sosse och Emma baka lite julmumsigt! MMMMM! Lägger upp bilder om det imon kanske! :*
 
 

Best Monday EVER!

2013-12-03 21:56:46/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Ja, som vi hör på rubriken så har det varit den bästa måndagen igår! För att värmen jag helt borta på högstadiet så vi fick sitta med vinterjackor inne! KALLT! Men sedan så bestämmde sig lärarna sig för att låta oss sluta och ha en hemstudiedag istället! Så vi var bara i skolan en timme! Woooho! 

Och så var jag och Sosse på julskyltning på söndags och det var PACKAT med folk! Men ändå kul! Det kom fram en kvinna till mig och sa 'vill du veta hemligheten' jag blev skit skraj så jag bara kollade på Sosse och så gick vi fort där iväg ;P 

Tycker inte att jag har fått någon julkänsla än som är synd för jag ÄLSKAR julen. Jaja den kommer väl när snön kommer! OM DEN KOMMER INNAN JUL! 

Hoppas att ni har någon julkänsla..... Delar ni??? :P XD




1 December

2013-12-01 21:20:27/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Japp.... Det är första December! Ju börjar nedräkningen! Hoppas att ni har haft en bra 1 December. Jag har i alla fall haft det ;) har varit på adventsfika hos syrran och sedan gått på julskyltningen med Sosse ❤️ Det var kul och KALLT! Skola imon, blääää. Vill ha jullov! 18 dagar dit....


Hade tänkt att visa er mig outfit idag för att det är 1 December;)


Jacka: Vero Moda    Halsduk: Mamma, vet ej var hon köpte den

Tröja: Cubus   Tights: Gekås


Ses❤️❤️❤️