volleyboll!

2014-01-30 10:07:20/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
hejsan alla! Jag sitter och bloggar från gympasalen där vi har volleyboll turnering! Jag har inte spelar än men vi ska ha våran andra match snart så det kommer att vi kul!

jag medelar hur det gick senare!

MM!!

2014-01-28 21:53:26/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
 Hejsan alla! Det har varit lite dåligt med nyheter om 1D men de har ledigt så då finns det inte så mycket att berätta. Det enda jag vet är att Harry är i LA. Louis såg man åka skidor i Frankrike med Elounor och Niall är hemma och slappar. De andra vet jag inte!

Men en sak som jag vet är att............

Midnight Memories Videon kommer ut på fredag kl 17:00!!!!!!! Yey!! På Tumblr så lägger One Direction ut smygtittar på den så gå där och kolla om ni är intresserade! ❤️

Lägger upp videon här sedan när den kommer ut!😉 ❤️




Ullared haul

2014-01-27 14:12:30/Permalink/videor/Kommentarer (0)


:P

2014-01-21 19:03:51/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Sorry att jag inte har lagt ut några foton från fotodagen som jag sa! Men har haft lite att göra i skolan! 

Men för att komma igång så kan jag säga att Jesper, han som håller i vollyboll träningarna sa att alla tjejer som skerv upp sig skulle komma med och spela i matcherna mot de andra skolorna! Så det var ju kul att hör! Första matchen är i Vallås nästa torsdag så jag och Emma, vi är de enda tjejerna i 8:an som skrev upp oss. Vi kommer att missa matteprovet! Hatar att göra prov i efterhand! Jaja! Det blir rolig vollyboll match istället!

Och i lördags så var jag med Mirre och fotade ute i snön! Det var riktigt kul och kallt! Tycker att bilderna blev väldigt bra och de som har sett de tycker oxå det!
Sedan så att vi och spelade MineCraft och så satt vi och spionerade på folk som var och tittade på huset som ska  säljas bredvid Mirre. Vi kollade vilka grannar som hon skulle vilja ha pch inte hahah!

Så jag har haft en bra helg och hoppas att ni oxå har haft det! Försök att överleva resten av veckan så ses vi snart!








Vad tycker ni om det nya utseendet på bloggen föränsten? Komentera gärna och säg vad ni tycker! :* 














Hello!

2014-01-17 18:15:26/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Sorry för att jag fortfarande har jultema men jag och mirre ska ut och fota imon så då ska jag ändra designen! ;)  hoppas att ni har haft en bra vecka! Själv så har jag haft en hyfsad sådan! Igår så åkte min klass och spelade tennis, det var kul och jobbigt... Och idag så kollade vi på en film på So:N som JAG föreslog! Alla tyckte att den var bra,så det var ju kul!


Kommer tbx imon med bilder från fotodagen! Ses!❤️





Pewds!

2014-01-06 13:53:32/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)


Hejsan alla! Känns som forever sedan jag bloggade! Men det har inte hänt jättemycket just nu! Jag bara slappat och så!

Men i alla fall! Jag har nu blivit ett fan av pewdiepie! Haha! Satt hela dagen ir och kollade! So funny! XD så ja. Och vad det gäller One Direction så har det inte hänt så mycket där heller! De har inte tweetat alls mycket! Som gör att jag blir lite orolig! Men ja, det var väl allt! Börjar skolan om 2 dagar! :S japp! Hoppas att ni har haft ett bra lov!




Oj! Juste! Det är 2014! Yey!