Kul dag! Men varm!

2013-05-30 19:32:00/Permalink//Kommentarer (0)
Hejsan alla! Idag så har det varit en jätterolig dag men varm! Till att börja med så fick jag lov att vara i skolan redan 08:00 men det var det värt för jag, Tuva och våran språklärare (det är bara jag och Tuva som går i svenska/engelska) bakade kladdkaketårta för att det var våran sista språklektion innan sommarlovet! Den var som sagt jättegod! Sedan eftersom att det blev SÅ varm så bestämde jag, Miriam och Emma oss för att åka ner till brottet och bada! Som också jag jättekul fastän det tog oss två timmar att komma ner dit ;) (årkar inte berätta varför dock!)
 
Glass hos Mirre!

Spa+Mysdag!

2013-05-26 10:18:02/Permalink//Kommentarer (0)
Hejsan alla! Igår så hade jag och mima buddies Mirre och Emma spa och mysdag! Det var jättekul men det blev inte så mycket avslappning med ansiksmasker, gurka och bubbelbad för alla tyckte att maskerna kändes så konstiga och gurkorna föll av hela tiden så det slutade med ett STORT gurkkrig :P Men det var kul och mysigt på kvällen såååå ja, vi hade en awsome kväll!


Stan!

2013-05-24 18:38:00/Permalink//Kommentarer (0)
 
Hejsan alla! Idag så har jag varit på stan med mina buddies Emma och Mirre! Det blev ännu bättre också för att det var matfestival på stan och då var det mat från olika länder och det var GOTT!
Mmm! Fransk maräng!!!
 
Mmm mumsigt godis från england!!
(det fanns mycket mer godis där än vad jag visar här! O.o)

Funktionär!

2013-05-22 14:24:32/Permalink//Kommentarer (0)
Hejsan alla! Idag så har jag och min klass varit funktionärer på jutakampen! Det var kul, men skulle varit ännu roligare om det inte hade regnat och blåst ;( men som sagt vi överlevde och det var helt okej. Jag har också hunnit ta lite smygbilder men jag kan tyvärr inte lägga upp så många för då blir det någ inte så roligt får mig i skolan sedan! ;)

fina Emma och Mirre











Hihi! Pöss på er♥

Sommar!

2013-05-20 19:53:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Idag så har det kanske inte varit ett så roligt väder men det var det i alla fall i torsdags och då hann jag att ta lite bilder som kanske ger lite sommarkänsla!
 
Åå just det föresten, på onsdag så ska min klass vara fonktionärer på jutakampen! Det ska bli roligt! Hoppas bara att det inte regnar O.o
 

Hoppas att ni gillar bilden och ber för att det inte kommer att regna på ondag! SNÄLLA! <3
 
Ses och glöm inte att Änska One Direction <33

BLÄÄÄÄÄÄ!

2013-05-20 19:48:35/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Idag så är jag trött och sur! Vill ni veta varför? Skit samma om ni vill eller inte! Ni får veta ändå ;) Jag är sur på skolan för att ju när det bara är några veckor kvar i skolan så har lärarna dratt igång ett STORT AO projekt! (AO=Arbetsområde) Och på grund av att det är ett så stort projekt så har vi fått jättelite tid att göra färdigt det! Vi jobbar i grupper och då är det lite lättare men ändå JOBBIGT! T.ex. att idag så fick vi reda på att ett häfte som vi göra i gruppen på minst 3 sidor ska vara klart på fredag och vi hade inte äns börjad! Så nu jobbat vi häcken av oss HELA dagarna i skolan, bara med detta så jag har bara en sak att säga BLÄÄÄÄ!
 
Föresten, ledsen om jag dumpar detta på er! Är inte er problem! <3
Ses och glöm inte att Älska One Direction!
 

Opps!

2013-05-18 23:08:18/Permalink//Kommentarer (0)
Hejsan alla! Idag så har det varit väldigt varmt så jag har inte gjort så mycket så jag får väl komma med nyheter från tidigare vi veckan! I torsdags så var jag med Emma och Mirre och då hade vi tänkt att baka pannkakor men, ja, vad ska man säga, det gick inte så bra men vi fick göra det bästa av det!

jupp, smeten blev lite smetig :/ jaja, YOLO!!

SES!

Varmt!

2013-05-18 23:01:41/Permalink//Kommentarer (0)
Hejsan alla! Idag så har det varit VÄLDIGT varmt! Så jag har försökt att överleva med glass och klänning ;) Det är i alla fall ESC idag och om Irland vinner så har Niall Horan skrivit på twitter att han ska springa naken på Stockholms gator! Så vi får se hur det går med det!

Ses!

Ändrade planer :/

2013-05-01 21:26:18/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Idag så hade jag, Emma och Mirre bestämmt att vi skulle till stan för att vi var lediga från skolan med kom sedan på att det var helgdag och inga affärer är öppna så vi fick ändra planerna och åkte till Euorstop istället! 
 
Blev ganska krångligt för ja, det tog en timme att komma dit med buss. Hehe... Men det blev bra fast det blev lite krångligt!
 
 
Ses! <3