Blogg <3

2013-06-30 21:20:15/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Jag tycker att ni ska kolla in min kompis Sofias blogg!
 
http://sofiasliv.blo.gg/
 
 

Ostadigt

2013-06-30 21:07:08/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Idag så jag det varit en sådan dag där nästan allting kunde hända. För att t.ex. så hade jag planerat att ha en grillning men mina buddies Emma och Mirre i ett jättefint ställe i skogen idag och jag hade köpt och fixat allting igår och då var bara allt jag behövde idag var fint väder men då skulle det ju vara en sådan dag att när jag vaknade så ös regnade det ute och då blev jag VÄLDIGT osäker på om det skulle bli av men sedan så slutade det helt plötsligt och var skinande sol. Och så blev det regn igen och så höll det på så HELA dan! Men när det var dags så som tur var så gav regnet med sig och klanade upp sig så det blev av! YEY! 
 
Och så hade vi en jätterolig grillning och så hade vi jordgubbar och grädde och avslutning och så gjorde jag något som jag alltid har velat göra enda sedan som såg på Hannah Montana. Späja grädde direkt i munnen! Det var kul, men inte så mumsigt i och med att man fick så mycket på en gång men det gjorde det!
 
Tyvärr så hann jag inte ta några bilder men för hoppningsvis så hinner jag ta bilder när jag åker till Bon-Bon land YEY! ;)
 
haha!
 
SES <3
 

Äventyslandet! <3

2013-06-16 19:30:06/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Ja, jag kan inte riktigt känna sommarlovskänslan här kan ni?  För det verkar bara vara en massa regn! Men i alla fall så var det bra värder igår och då passade jag och Emma på att gå till Äventyrslandet för första gången detta året och det var jätteroligt! Och då vann jag och Emma varsitt gosedjur! YEY! Men vi får vi hoppas att det blir bättre väder!!!!
 
 
Yey! Kon är min och kaninen är Emmas <3
 
Haha min och Emmas egna glass! (Emma dränkte den i chokladsås med det finns ju INGET som heter förmycket!)
 
 
 
 
 
 
 

Sommarlov! (typ)

2013-06-13 15:08:52/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Nu är det sommarlov yey! Så idag så hade jag då skolavslutning som skulle ha varit utomhus i Tylösand men det blev ändrade planer på vi fick vara inne i en lokal där istället där det var trångt och VARMT!!! Men man överlevde! Så typiskt att det skulle vara ett sådant skitväder idag av alla dagar! För inte nog med att vi fick ändra på skolavslutningen så fick oxå jag, Emma, Emelie och Frida ändra våra planer om att gå på äventyrslandet så det får bli någon annan dag! 
 
Men som plåster på småret så fick jag mina första riktiga Converse! NI kanske säger "Och? Jag har 50 par!" Men det är stort för mig så inget hat tack! 
 
Jaja ses och hoppas att det blir någon Sommar i "Sommarlov"
 
 
 

Whoop Whoop! <3

2013-06-12 15:19:25/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Ledsen om jag inte har bloggat på ett tag men har haft fullt upp denna veckan! SÅÅÅÅ till att börja med så hade vi vernisage i skolan, gick ganska bra tycket jag, pratade inte på mycket dock! ;) Och igår så var hela högstadiet på brotten för bara lek! Men jag kunde inte bada! ;( så fick typ sitta och kolla på i två timmar men spelade lite volleyboll och sedan så åt vi glass och solade så så tråkigt blev det inte! Och idag så var det städning av skåp, film, utspark och betyg! :/ Filmen var bra tycker jag men det var bara jag och Ingrid som såg den ((det fanns tre filmer att välja mellan!) och det var LITE pirrigt att få betygen men det gick fakiskt bra! Bättre än förra teminen!!! Ja,ja det var skolveckan det för imon så är det sommarlov!!! YEY!
 
Lite bilder från igår! Njut! <3

♡♥

2013-06-05 18:39:38/Permalink//Kommentarer (0)
Hejsan alla! Idag så har det varit en ganska stressig men ändå okej dag! Vi var tvungna att vara klara med bilduppgiften och allt gick typ sönder!! Men smart och snabb som jag är så hann jag att fixa det plus en annan bilduppgift som jag var lite efter med men fick den klar ;) Men efter en hård förmiddag så gick jag, Miriam och Emma till glassbaren och köpte oss varsin välförtjänt isglass! En sak var bra idag i alla fall, det var sista skoldagen denna veckan Yey!

Och om inte det var nog så ska jag och mina 5 buddies + Daniella ha en tjejkväll imon! Hoppas att jag hinner fota dock! Vi får hoppas! Pöss♥



Klassbytardag!

2013-06-04 15:13:38/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Idag så hade vi klassbytardag i skolan! För ni som inte vet var det är så är det en dag som 9:orna fixar ihop med lekar för alla andra på högstadiet och den nya klassen som ska börja i högstadiet i höst så att de får lära känna oss andra! 
I alla fall det var jättekul! Det var allt från frågespårt till såpa-staffet ;) Och vi får inte glömma vattenbalonger! Som sagt det var kul! Kommer dock att missa 9:orna, lite konstigt tycker några kanske men de har värkligen gjort sig minnervärda och speciellt för mig för de säger ALLTID mitt namn till mig på ett skumt sett, lite svårt att förklara! Men det kommer förhoppningsvis bli bra det den nya klassen! Jaja puss!
 

O.o

2013-06-03 18:17:27/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Idag så var det en sådan dag när jag trodde men som vi förstår så gjorde jag inte det! ;) Jag trodde då att jag skulle dö på grund av att idag så hade vi en massa redovisningar för att det var slutet på vårat arbetsområde som man har jobbat med i en grupp med dumma som lärarna var så ändrade de sig förra veckan och sa att man skulle redovisa själv!!!!!! Och om inte det var nog så skulle de blanda hela högstadiet så att man hamnade med 8:or och 9:or oxå! Men som tur var så var de lite snälla och hade fixat så att man hamnade med många 7:or så det var en lättnad. Ja, redovisningen tycker jag gick ganska bra men det var PIRRIGT! Och sedan så skulle vi visa en engelsk film som man hade gjort i gruppen och ja, det var ganska pinsamt med det gick helt ok! Som tur är så är arbetsområdet över nu och imon så blir det klassbytardag = lekar hela dagen och sluta tidigt! JEJ! Jupp det var väl mig dag ses!
 
Bild från idag!