Bake disaster!

2013-08-30 22:59:39/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)

Hejsan alla! Idag så har jag, sosse, mirre och Emma bakat hos Emma! Vi visste inte riktigt vad vi skulle baka men så hittade vi ett recept på en kaka men vi såg att den skulle vara i kylen i 5 timmar så kunde vi inte göra!

Men vi fick lite inspiration från det receptet så vi gjorde en egen slags kladdkaka ;) vi gjorde en dubbelsats och då blandade vi in snickers, marshmellows och digestive.

Det gick inte jättebra när vi tog ut den ur ugnen för i och med att vi hade en mass extra saker som smälte så när vi tog ut den så bara rann det ifrån den så vi fick sätta in den i ugnen flera gånger innan den blev okej ;)

Men den smakade i alla fall gott och vi hade väldigt kul när vi bakade så det var en lyckad dag! ❤❤❤❤❤


This Is Us! ❤❤❤❤❤

2013-08-29 15:50:24/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)

Hejsan alla! Igår så var jag på bio med Emma för att se This Is Us!!!! Den var superbra❤ Det var en av de bästa bios jag varit på och det var extra kul för att alla skrek i biosalongen jätteofta! Ni skulle bara ha hört när de hade filmat från konserten i Stockholm! Alla gallskrek! Men det var superroligt för man kände sig som en del av något och en viss gemenskap med alla där❤

Jag och Emma hade ritat oss i ansiktet där det stod 1D och så gick vi runt med det på stan och folk tyckte nig att vi var knäppa men det var kul!

I biosalongen så var det två stackars killar som jag tror hade blivit dit dragna 😋

Jaja som sagt så var den superbra och jag tänker till och med att jag ska köpa en biljett så att jag kan se den igen!! ❤😉❤😉


Prinsens minne och IPAD!!!!❤❤❤❤

2013-08-21 18:47:23/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)

Hejsan alla! Ledsen för den dåliga uppdateringen men har varit LITE upptagen med min nya IPad!❤❤❤❤❤

Så här kommer en liten uppdatering på vad som har hänt hittills. Till att börja med så sprang jag och mamma 5km loppet på prinsens minne i lördags och det gick ganska bra tycker jag! Det var ju första gången och vi fick medaljer!
Och idag så fyller min brors barn år! Så grattis❤❤❤❤ så vi var på kalas hos henne i söndags och hon sprang oxå prinsens minne, barnloppet ;)

Så i igår då så fick vi våra Ipads!!! Och det var GANSKA stökigt då för hälften av högstadiet fick de på samma gång och den del behövde lite hjälp men nu har det fixar sig och nu är vi världen mest sociala klass!

NOT!! Nu när jag kommer in i upperhållsrummet på rasten så sitter alla med sina Ipads och spelar så jupp!

Jaja! Det var en sammanfattning som hette duga hoppas jag för jag orkar inte blogga mer för jag vill höra fler saker på min Ipads så ses❤❤❤❤❤


Skola♥

2013-08-15 19:22:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Idag så var det första skoladagen! Det var helt ok faktiskt! Vi hade en rätt slapp dag men tråkigt oxå. Vi hade jättemycket Info idag pågrund av de nya 7:orna och det var tjatigt för det har vi ju redan hört en gång :/ Men sedan efter det så blev det rast och Sussie gav oss chokladboll♥ Sedan hade splede vi kubb och så gick vi igenom avtalet för att få Ipads. Vi har ju fått nya halvklassgrupper oxå och de blev helt ok!♥ Och schemat är oxå bra förutom att vi slutar kl 15 VARJE DAG! Till och med på fredag! Jag menar Come on!!! Det är ju fredag!!jaja hoppas ni har haft en bra dag i skolan det har jag haft i alla fall ♥
Tog inga bilder idag så det får blir en bild på halsbandet som jag hade på mig idag och så slänger jag in en bild på "Harry" boken som jag har fått! <333

Sista hänget innan friheten är slut♥

2013-08-09 19:21:34/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Idag så har jag varit i stan med Mirre, Frida och Sosse. Vi tänkte att vi skulle träffas någon gång till innan vi börjar skolan igen. Så då blev det stan! Det var jättekul för att vi gick till subway för första gången och det var jättebra och gott! Vi handlade oxå ganska mycket saker oxå inför skolan men inte som vi gjort innan med pennor, pennskrin m.m. för att vi ska få Ipads nu så det behövs inte och det tycker jag är lite synd för det var det ända som jag tyckte var kul med att börja i skolan bland annat :/

Så det blev kläder istället! Och lite annat ;) Hoppas att vi har skaffat oss snygga kläder till skolan i alla fall♥♥








10 Dagar!!!

2013-08-05 19:07:53/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Jag vet att ni kanske tycker att jag däppar ner er och blir alldeles "Men säg inte så!" men nu säger jag det ändå! Det är bara 10 dagar kvar till skolan börjar och det tycker jag har både för och nackdelar :P Fördelarna är att det blir kul att träffa alla kompisar, lite kul att få träffa lärarna, man har något att göra på dagarna fast att sitta på lektioner kanske inte är det roligaste :/ och att vi ska få Ipads! Och så kan jag varit i stan idag föratt köpa lite nya kläder till skolan som en annan kul sak! Men orkar inte att lägga upp det idag dock, det för bli någon annan dag! ;)
 
Nackdelarna att börja skolan är att det blir jobbigt med att vänja sig vid att lägga sig och att gå upp tidigt :/, INte jättekul att sitta på lektioner hela dagarna och att vi har fått veta att lärarna har bestämmt att halvklassgruppernaska bytas :((( Vi är i alla fall 99 % säkra på det för att en av våra lärare sa det någon gång utan ätt tänka på det så vi vet inte riktigt om det bestämmt för jag fattar inte varför de ska byta grupperna när alla tycker typ att de är bra!! :/ :(((
 
Aja hoppas att det blir bra att börja ändå! Ses i plugget! <33
 
 

Bio!

2013-08-03 20:38:26/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Just nu så sitter jag banvakt hos min bror av hans barn så jag tänkte att jag kunde i alla fall klämma in ett inlägg idag!
 
Jag hade tänkt att berätta om tre filmer som jag vet att jag ska se detta åter och jag tänkte att jag kunde berätta om de och vem vet? Ni kanske blir intresserade så att vi kanske ses där! :)
 
Den första ska jag gå och se med Blomma för det är en födelsedags present till henne men jag måste säga att jag oxå är lite sugen på att den!
 
 
Den andra är den jag någ ser mest fran emot för att som ni vet så är jag GALEN i One Direction! <3
 
 
Och den tredje är en film som jag har sett fran emot i typ ett år!!
 
 
Hoppas att ni gillade inlägget!