Veckans video!

2013-11-30 23:25:37/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Här kommer den första 'veckans video' ledsen att den blev så sen på dagen men bättre sent än aldrig eller!

Hoppas att ni gillar videon! 

http://m.youtube.com/watch?v=aSkUsrLQDrc

Ses nästa vecka igen! ❤️

"You Make Me Strong"

2013-11-29 16:59:32/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Sitter nu och lyssnar på 'Strong' av One Direction ofcourse! Och har försökt att lära mig gitarr. Ja, det går väl såda kan man säga XD. Men ja, chillar bara och hyllar fredag! Woooho! Hade ett litet SO-Prov idag som var ganska lätt men prov är ju prov! Sorry om jag inte har uppdaterat er om detta innan men 1D nya album Midnight Memories släpptes på måndags och jag har lyssnat på det hela tiden typ! Det är super! Men det har fått lite kritik för att folk tycker att de har ändrat 'sound' . Jag kan hålla med lite om att de inte riktigt låter som deras andra album men det är inte sämre för det! Killarna har skrivit mycket mer på detta albumet och det är ju bra! Och texterna är mycket djupare som jag älskar! Hoppas att no köper detbeller i alla fall lyssnar på det på YouTube för ni kommer inte ångra er att ha lagt ner några minuter på deras musik! Jag gör det varje dag ;) :P XD 

Hade julpyssel i onsdags oxå som var kul men jag hade inte så mycket julkänsla i mig då och det var synd! Jag rycker intebattbdet känns som jul, men förhoppningsvis så ändras det imon för dårskap jag julpynta! 

Juste! Vi var ju på Ungdomsmottagningen i tisdags och det var väl ok.... Haha! Skönt att alla i mig klass inte flabbade ihjäl sig i alla fall som jag tror att många klasser gör! Den enda som skrattade var Carlo men Carlo är ju Carlo sååå.... Och gissar vad! Vi fick kondomer där OMG!! XD XD haha! 


Hoppas att ni har haft en lika bra vecka som mig!  (Kondomerna var ju helt klart höjdpunkten!) XD haha ses❤️




1D Day!!! M.m.

2013-11-25 17:32:09/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Ledsen att jag inte uppdaterat på ett tag och inte börjat med något 'veckans' men har varit väldigt upptagen denna helgen! 

Till att börja med så var det 1D Day i lördags! Det var jättekul och bra! Det höll på en extra halvtimme så det blir 7,5 timmar jag satt klistrad framför datorn! Hihi I know I know, I'm crazy! Så jag somnade typ kl 04:00 det håll på till halv 4.
Det var helt tokigt! Det var allt från Niall med lila hår, till boxning, till ninjor, till att äta fårhjärna. Sååå japp ganska skumt program kan man säga!
Och sedan igår så var jag helt död!! Men, detta kommer nog inte som en överraskning! Jag kollade på HELA programmet igen! För att det skulle vara finnas på YouTube i 24 timmar så jag fick skynda mig! Men nu har de sagt att de ska lägga upp det igen i delar så om ni orkar så kan ni kolla! ;) 

Imon så ska min skola till Ungdomsmottagningen "kul" med vi ska i alla fall äta frukost på "donken" som Adam säger. Och julpyssel på onsdag. 






:P

2013-11-16 14:53:28/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Kom inte på någon rubrik för detta inlägget så det för bli en smiley! I alla fall! Vi har börjat med arbetsområdet i skolan nu och det är faktiskt helt ok! Bättre än det förra i alla fall. Men i SO delen av området så är det inte så kul för det är en massa med ekonomi och jag blir bara så trött på alla dessa ord och det är såååå trååkigt! Faktura, ränta, skatt, utgifter. Bläääääää!! Jaja man får väl leta efter de små positiva sakerna med det! :P

Och på torsdag nästa vecka så ska jag, mirre och sosse åka till stan och sedan kolla på Catching Fire! Yeah! 

Jag hade oxå tänkt att föra in två nya saker på bloggen! Den ena saken ska heta veckans video. Där hade jag tänkt att jag varje lördag ska lägga ut en video som jag tycker är bra och kanske så håller ni kanske med! Ska försöka att göra så att inte alla blir om 1D men jag har varnat er i bloggbeskrivningen innan! ;) :P 

Den andra saker kommer ut varje söndag och den ska heta veckans  kändis! Där ska jag lägga ut lite om varför jag tycker att den personen är bra och typ lägga ut personens Twitter och Insta till er så att ni kan följa om ni vill!

Ses!❤️


Studiedag!

2013-11-12 17:43:31/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Idag så har vi haft Studiedag! yey! Men det har inte varit världens roligaste. Bättre än att vara i skolan dock! ;)

Det har ju regnat hela dagen så det har mest varit en slappe dag med film och lyssna på musik! Har oxå kollar på lite gamla foton. Kände mig känslosam idag! :P

Hoppas att ni har haft en bra dag i alla fall!♥♥



BUUUU!

Amen🙏

2013-11-05 18:51:52/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Fick tillbaka SO provet idag! Var lite oärlig över hur det skulle gå men det blev överraskande bra! 23,5/25 baby! Och så har vi halvhemstudiedag imon så jag ska in till stan och plugga på bibblan❤️ Kanske ser någon av er där! ;) 


Ses! Amen❤️🙏

BEAT!!!

2013-11-03 21:55:46/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Nu har Story Of My Life videon kommit ut och vi directioners försöker att slå VEVO rekordet som är 19,9 miljoner visningar på 24 timmar! Vi behöver er hjälp! Vi har tills 17:00 imon att slå det och killarna skulle bli super shockade om vi slog det igen! <33 
 
Videon är jätte rörande och jättebra så kolla på den MÅNGA gånger! Uppdarera videon, trycket INTE på spela upp igen för då ränkas inte visningen! 
 
 
Hihi, hoppas att jag inte har varit för jobbig med detta XD ses <33

Stan + Dagens outfit

2013-11-02 17:14:25/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Idag så har jag varit i stan med bästa Mirre! Det var nog jag som shoppade mest... Hehe.. Men det var kul som en avslutning på höstlovet och vi fick lite fina saker tycker jag! 

Hehe... En sak som var typiskt mig var att när vi var på Bokia så hittade vi One Directions nya bok och ja, jag fastnade där ett tag och kollade på bilderna och läste lite! Kommer att önska mig den i julklapp❤️ ;)

Hade tänkt att visa mig outfit för dagen idag för jag blev ganska nöjd med den! ;)

Tröja: Cubus   Jacka: Vero Moda   Tights: Gekås   Väska: Gekås