Internet And Stuff

2014-11-30 19:01:19/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Jag minns inte äns senaste gången jag bloggade och för det så är jag ledsen. Det är inte så att inget har hänt så att jag inte har haft ngt att blogga om, jag har bara inte haft lusten. 
Anyway... Det är några saker som jag skulle vilja berätta om SO HERE IT GOES!
 
Jag har blivit väldigt beroende av Twitter. Det går inte en dag utan att jag är där. Och nu har jag till och med träffat människor där som jag pratar med och som har blivit mina internetkompisar. Jag har alltid älskat iden att kunna träffa någon över internet och bli vän med dem. Så jag började att skriva till ngr som jag tyckte verkade coola och vi började prata med dem. Och nu följer vi varandra på Instagram och är vänner på Snapchat. Och det är inte direkt så att de bor i Sverige heller, en av dem gör det, men annars så är det USA och Tyskaland! CRAZY!
 
NEXT SUBJECT!
Vi hade julpyssel i skolan vilket var kul. Vi går ju i nian nu så vi får hålla i en station hela tiden, man är 2 på varje station. Jag var med Tuva och det var superkul, sedan så hade vi också Frank och Ulla där också så det var super chill där. Vi var på godis stationen vilket var bra, mycket bättre än pyssel! 
 
NIGHT CHANGES! 
Och så kommer vi till den nya musik videon som kom ut förra veckan. Jag var barnvakt när det kom ut så jag fick varva att vara en bra barnvakt och osocial as hell! :P Men det funkade bra och videon är så Fucking bra!!!! De har gjort den så att det känns som att man är tjejen i musik videon! WHAT MORE COULD YOU WANT!? Den är helt perfekt och såklart så pratade jag om den med mina internet kompisar :P
 
Här är den! <3
 
Jag har tänkt att jag ska blogga varje dag fram till jul nu i December så kom tbx imon! <333
 
Och glad advent eller vad man nu säger :P