👍

2013-09-22 16:42:20/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Ledsen för den dåliga uppdateringen men nu har vi börjat med bas veckorna i skolan som är bättre än AO men det är MYCKET fler läxor dock ;(  men jag kan försöka att säga något intressant! ;) vi var på gallberget i onsdags med skolan även om det är ett peddo löst :S men vi lever så det gick ju ändå! Sedan i torsdagen så var vi funktionärer på kretsmästerskapet som var ganska kul men det blev väldigt varmt! Så vi har ju inte varit i skolan hela veckan som är lite dåligt ändå med tanke på hur många läxor vi har!!

Jaja, det har funkat ändå och så att jag har kunnat hålla mig uppdaterad om One Direction! Haha! Detta kanske är nytt för några och "gammalt" för andra men de kommer ut med en ny skiva! OMG! Jupp! Den kommer ut den 25 november (om 64 dagar!) den heter Midnight Memories och kommer att vara asbra! Så jag längtar till november vilket jag ALDRIG gjort innan för jag tycker att det är den tråkigaste månaden som finns men detta året så är den rolig!

Hoppas att ni har haft en bra vecka och att ni inte har lika mycket läxor som mig! SeS❤️❤️❤️




Stan på mojjonen!

2013-09-14 15:20:54/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Idag så har jag, Mirre och Sosse varit i stan på morgonen för att Sosse skulle köpa present till Daniella och då blev det in och ut ur The Body Shop men tillslut så hittade vi något och så var vi på Kicks oxå för att lukta mer på One Direction parfymen som är GOD! Men som jag inte får! ;(((( Vi åt oxå på SubWay som var gott och bra för att det inte var någon folk där! ❤❤❤❤❤


Fredag den 13:onde ❤❤❤❤❤

2013-09-13 22:04:56/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Jahupp! Idag var det ju fredag den 13:onde men jag tycker att det har varit en bra dag för jag tyckte att reflektionen gick ganska bra och så lagade vi god mat på hemkunskapen som jag jättegod och så får vi ju inte glömma att det var Nialls födelsedag!!!!! Jag vaknade idag och skynde mig att gratta honom på både insta och Twitter, hoppas att han såg det!❤❤❤

I alla fall hoppas att ni inte har haft en dålig fredag den 13:onde och att ni har grattat Niall för annars kommer jag att hitta er! ;)






Hellew!

2013-09-12 21:27:18/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Idag har det inte hänt jättemycket men hade brandövning i skolan idag och jag är kanske lite skum för min första tanke var "MIN IPAD!" Haha jupp! Men det var lite kul efter när vi skulle gå till lektionen igen för larmet dampade typ så det började och slutade och hela tiden! 

Det ska bli skönt imon för det är sista dagen på arbetsområdet och det känns riktigt skönt! Det ända som är kvar är en reflektion som kommer att gå sk**! Men jaja får hoppas på det bästa!

Det är oxå Nialls födelsedag! OMG! Han blir 20 imon OMFG! Det går så fort! Tänk bara, imon så är Harry den ända tonåringen i bandet och nästa år så är det ingen! Haha är det bara jag som får LITE damp!?!?!? Hoppas i alla fall att han får en bra födelsedag även om att hans födelsedag blir på fredag den 13:onde i år!❤❤❤❤❤ 


Haha! Var bara tvungen att visa denna bilden tycker bara den är så bra!❤❤❤❤❤ ses!

P.S. Ledsen att ni fick genomlida mitt "lilla" fangirlande men hoppas att ni överlevde och har en bra fredag den 13:onde imon!

Studiedag

2013-09-09 21:59:00/Permalink/Allmänt/Kommentarer (0)
Hejsan alla! Idag så har vi haft studiedag och det har varit skönt! Men har fått jobba en del på min redovisning som jag ska ha imon BLÄÄÄÄÄ! Är lite nervös men som tur är så är det bara för en liten grupp och jag har mina gruppmedlemmar med mig så det känns lite bättre! Det är i alla fall bra att det år slut på arbetsområdet sen för det är TRÅKIGT!

Jaja! Hoppas att ni också har haft en bra dag och jag fick oxå mitt skolfoto idag som jag tyckte blev hyfsat synd nog på kommer aldrig klassfotot upp så det får jag vänta och se hur det blir! ❤